Lidmaatschap

Als lid van de SZS kunt u kosteloos gebruik maken van een uitgebreid dienstenpakket.
Voor de leden van de SZS worden er jaarlijks verschillende bijeenkomsten georganiseerd, zoals onze jaarlijkse ledendag (met ALV), leveranciersbezoeken en workshops over interessante en/of actuele onderwerpen. Een paar keer per jaar ontvangen de leden de nieuwsbrief met interessante informatie voor en door de leden.

De leden van de SZS kunnen gebruik maken van de algemene leveringsvoorwaarden in verschillende talen en een branchespecifieke RI&E, die erkend is (bij max. 25 werknemers hoeft het RI&E-document niet getoetst te worden). Voorts zit de SZS namens haar leden aan tafel bij de CAO-onderhandelingen en kosteloos gebruik maken van de eerstelijns (juridische) ledenservice via Crop Legal.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?

  • De SZS is er voor de leden en dient als inspiratiebron, als platform en als nieuws en informatiecentrum;
  • De SZS lobbyt voor haar leden, adviseert de leden en organiseert kwaliteitszorg;
  • De SZS heeft een eigen CAO en is daarmee de werkgeversorganisatie die de CAO afsluit maar zich ook bezighoudt met arbeidsomstandigheden en opleidingen;
  • De SZS zorgt als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling, zo krijgen leden bijvoorbeeld ondersteuning via een juridische helpdesk;
  • De SZS hanteert eigen algemene leveringsvoorwaarden;
  • De SZS heeft een eigen branchespecifieke RI&E;
  • De SZS heeft een eigen opleidingsfonds

Voordelen opleidingsfonds

Opleiding Zeilmaken start in september bij Yacht Builders Academy
Sinds 2018 is OAZ in samenwerking met ROC Friese Poort druk bezig geweest met het ontwikkelen van een opleiding zeilmaken. De opleiding is van het aankomende schooljaar beschikbaar! Het gaat om een MBO-opleiding waarbij gekozen kan worden voor een keuzedeel zeilmaken. De opleiding is bedoeld voor MBO-studenten en werknemers en werkzoekenden binnen de branche. Het is een erkende opleiding in de zin van de SBB.

Het maken van zeilen is een echte ambacht. Of het nu gaat om een jachtzeil, buiskap of industrieel zeil, ieder zeil is uniek en wordt met de hand gemaakt. In dit keuzedeel leer je hoe je een zeil maakt. Hierbij heb je de keuze tussen een jachtzeil voor op een zeilboot, een buiskap of een industrieel zeil. In dit opdrachtgestuurde keuzedeel leer je stap voor stap hoe je een zeil maakt. Van het inmeten, tot het knippen, naaien en afwerken.

Interesse? Bekijk de website hier (onder Yacht Builders Academy).

Wat kost het lidmaatschap

Klik hier voor een overzicht van de contributie.

Meer informatie over het lidmaatschap?
Neemt u gerust contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek!

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Opkomende evenementen

20 jun

Uitje leden + Business club

14:00 – 19:30 uur

Laatste nieuws

Nieuwsbrief maart 2024

Beste leden, voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief van de SZS, Graag wil de SZS u in de toekomst beter op de hoogte brengen van alle activiteiten die vanuit de branche vereniging georganiseerd of voor de branche geregeld worden.

Lees meer >